joomla visitor

Your Filtered Results

Product Information Specifications
TPS Unifold 500

TPS Unifold 500

TPS UnifoldTM 500 IBC containeren er baseret på den samme idé, som TPS 1000 liter IBC uden løse dele; den er udviklet til transport af mindre mængder, hvor omfanget eller pladsen er vigtig. Denne TPS IBC container er blevet designet til europalle størrelse 800 x 1200 for at lette håndteringen af den.

læs mere
download pdf
TPS 500 Liter Slim

TPS 500 Liter Slim

TPS Slim containeren er en skræddersyet IBC, som er designet til de tilfælde, hvor standard containere ikke virker indenfor forarbejdningsområder, som har begrænset plads. Den er udviklet i et stykke, kan ikke foldes sammen, har en falddør i forsiden for at lette ladning og et indbygget låg. TPS har mulighed for at designe og fremstille containere, der passer til kundens specifikke formål.

læs mere
download pdf
TPS 250 Liter

TPS 250 Liter

Designet til opbevaring og tømning af værdifulde flydende produkter, erstatter denne unikke 250 liter IBC container den konventionelle plast og ståltromle. Den er nemmere at håndtere, fylde og tømme i små doser. Med et 4:1 forhold i stablet tilstand tilbyder denne IBC også besparelser i transport- og lageromkostninger.

læs mere
download pdf
TPS Unifold 1000

TPS Unifold 1000

Specielt designet til opbevaring & transport af flydende produkter. TPS UnifoldTM 1000 IBC containeren har højt udviklede egenskaber, som overvinder mange konkurrenters IBC bag in box systemers mangler. Unifold IBC opfylder præcist hygiejnekravene til levnedsmidler, kosmetik & hygiejneartikler.

læs mere
download pdf
TPS Unifold 1000 Sump Base

TPS Unifold 1000 Sump Base

UnifoldTM 1000 er ideel til højviskose produkter, som er svære at bevæge med konventionelle IBC containere med en flad bund. Containeren med sænkning har en konisk bund, med en hældning på 166 grader for at opnå den bedste tømning. Den kan nemt og hurtigt stilles op af bare en person og foldes flad sammen til transport og opbevaring.

læs mere
download pdf

Vores produkter